Gül Suyunun Kalitesi Nasıl Anlaşılır?

Gül Suyunun Kalitesi Nasıl Anlaşılır?

  Her gül suyu istenilen sonucu vermez. Gül suları 0.2 ile 0.8 arasında esansiyel yağ oranına (saf gül yağı) sahip gül suları doğal gül suyu adı altında piyasaya sürülür.

Hepsi gül suyudur hepsi doğal olabilir ancak kullanımda hepsi aynı neticeyi veremez. Gül suyunun içindeki esansiyel yağ oranı ve içerdiği etken maddeleri ne kadar yüksek ise gül suyu o derece kıymetli ve o derecede faydalıdır. İsteklerinize beklentilerinize en iyi şekilde cevap vermesini istiyorsanız aldığınız, tercih ettiğiniz gül suyunu sorgulamanız daha sağlıklı olacaktır. Neyse ki bunu da öğrenmenin kolay yolu var. Gül suyunuzu sek olarak bir yemek kaşığı ağzınıza alın, çalkalayın ağzınızda taze gül yaprağını çiğnemiş gibi bir tat, aroma, genzinizde ise mis gibi gül kokusunu alırsınız. Bu tat ne kadar acıysa yoğunsa gül suyunuz o kadar kaliteli ve de faydalıdır. Bu yöntemi bir bardak suya bir yemek kaşığı gül suyu karıştırıp içerek de yapabilirsiniz. Ayrıca satıcınızdan içerik analizini talep edebilirsiniz.

Unutmayın ne kadar çok aroma ne kadar çok gül tadı bir o kadar çok fayda! Biz de size kaliteyi daha iyi bir şekilde sunmak için piyasanın aksine özel üretim yaparak esansiyel yağ oranı yüksek gül suyunuzu sizlere sunuyoruz. Gül suyumuzun esansiyel yağ oranı 1.8'dir.


Paylaş: